The Magic Box

The Magic box poster”The Magic Box” är ett skuggspelsprojekt för förskola och grundskola. Vi arbetar med workshops och skuggspelsföreställningar.
Sommaren 2015 turnerade vi med föreställningen Sagan om det Magiska Skrinet på Gotland. Sagan handlar om en pojke som tvingas bryta upp från sin hembygd och sin familj för att söka arbete i den stora staden. Fisken har tagit slut i havet men kanske kan han sälja en sjöjungfru på marknaden?

Det är en berättelse med många vändningar som i sagans förtrollande form och med skuggspelets visuella lek undersöker stora frågor i ett litet format.

Musiken till föreställningen är komponerad av pianist Corinne von Dardel.

På scenen som ryms i en ombyggd barnvagn träffar ni Ellinor Nordlund och huvudpersonen Mario och en uppsjö av karaktärer onda, goda och kluriga som spelas med skuggspelsdockor.

Under Almedalsveckan 2015 vi spelade vi föreställningen Det Magiska Skrinet på Almedalesbiblioteket i samarbete Röda Korset med efterföljande samtal med Barnkonventionen och barn i flykt i fokus.

2016-17 turnerade vi för Skapande Skola för Gotlands kommun
The Magic Box
Kan kreativa processer fungera som modeller för kunskapande och forskning? Vi arbetar med lek och improvisationer, relationer och problemlösning. Kontakta oss så berättar vi mer! Skuggspel-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s